Sana Pharma Medical

Sana Pharma Medical er et nordisk legemiddelselskap etablert i 2014 med hovedkontor i Oslo. Vår drivkraft er å hjelpe mennesker til et bedre liv. Med kompetanse som spenner over flere produkt- og behandlingsområder jobber vi kontinuerlig med å utvide og utvikle vår virksomhet.

Sana Pharma Medical er i dag representert i flere nordiske land, og våre produkter er tilgjengelige på apotek. Produksjon av produktene håndteres av pålitelige og veletablerte partnere for å sikre høy kvalitet. Bærekraft er en kjerneverdi hos Sana Pharma Medical. Våre aktiviteter styres derfor av vårt sosiale, miljømessige og bransjerelaterte ansvar.

Kunnskapsformidling mot forbrukere, helsepersonell og apotekansatte er høyt prioritert. Vi streber etter å være en god samarbeidspartner for apotekene med informasjon og produktopplæring. På denne måten ønsker vi å bidra til riktig bruk av produkter som kan hjelpe mennesker til et bedre liv. Denne innsatsen har resultert i utmerkelser fra apotekkjeder i flere land.

Sana Pharma Medical AS
Besøksadresse:
Philip Pedersens vei 20, 1366 Lysaker  AB er et kommersielt selskap som selger reseptfrie legemidler, kosttilskudd og medisinsk utstyr, og Sana Pharma Sverige AB er et datterselskap av Sana Pharma Medical AS."

Solvenix® harde depotkapsler. Reseptfritt. Hver depotkapsel inneholder ekstrakt av hestekastanjefrø (Aesculus hippocastanum L.) som svarer til 50 mg triterpenglykosider beregnet som aescin. Plantebasert legemiddel til behandling av kronisk venøs insuffisiens (KVI), som er forbundet med åreknuter, ødem i bena, tyngdefølelse, smerter, tretthet, kløe, spenningsfølelse og kramper i leggene. Fra 18 år. Dosering: 1 depotkapsel 2 ganger daglig (morgen og kveld). Minst 4 ukers behandlingstid kan være nødvendig før man opplever lindring av symptomene. Behandlingen kan være langvarig, men kun etter samråd med lege. Før du begynner å bruke Solvenix, må en lege ha fastslått at du lider av kronisk venøs insuffisiens. Dersom du under pågående behandling får noen av følgende symptomer, må du kontakte lege: betennelse i huden, hardhet/harde områder i huden, betennelse og blodlevringer i blodårer (såkalt tromboflebitt, bena kan bli tykke og opphovnede, kan føles ømt når man trykker på benet), sterke smerter, sår, plutselig hevelse i et ben eller begge bena, problemer med hjertet eller nyrene. Lege bør kontaktes hvis forverring av symptomene skulle inntreffe etter at behandlingen er påbegynt eller hvis ikke symptomene bedres innen seks uker, da ødem kan ha andre årsaker. Pasienter som har kompresjonsbehandling (støttestrømpe) i henhold til tidligere ordinasjon bør ikke avslutte kompresjonsbehandlingen uten etter samråd med lege. Bivirkninger: Tilfeller av kløe, allergiske reaksjoner, hodepine, vertigo og gastrointestinale plager har vært rapportert. Ingen interaksjonsstudier er utført. Anbefales ikke til gravide eller ammende, eller ved allergi mot innholdsstoffene. Oppbevares utilgjengelig for barn. Les pakningsvedlegget før bruk. Pakningsstørrelse: 60 kapsler. For mer informasjon: Sana Pharma Medical AS, www.sanapharma.no Basert på preparatomtale: 24.08.2021